perjantai 18. joulukuuta 2009

Tilda Foorumin joululahjavaihto


Tänään meille saapui aivan epätodellinen paketti, sisältö oli niin valtaisa ja ihana että olin aivan ihmeissäni ja soitin heti ystävällenikin kun olin paketin avannut.Lempparini on kaulaliina sekä kyltti jossa lukee I believe in angels!!

Kiitos Kisumumma !


4 kommenttia:

 1. Oleppa hyvä, ja hyvä, että paketti tuli noin ripeästi.Olen nuo kaikki itse tehnyt, meni himppu aikaa siihenkin, täytyi välillä "lepuuttaa" sormia, mutta oli hauskaa tehdä niitä. :)
  Tuossa kyltissä olevan pikku enkelin olen valanut ceramofix jauheesta, piti ootella senkin kuivumista. :)

  VastaaPoista
 2. Oi ja voi ... miten ne ovat kauniita! Eipä ihme, että olit niin iloinen saatuasi paketin!!! Piditkös muuten koko illan huivia kaulassasi?
  Kyllä noiden tekemiseen on mennyt aikaa, kun kaikki käsin ommeltu!

  Mukavaa viikonloppua Eme!

  VastaaPoista
 3. Minua lämmitti tosiaan erityisesti se että mukana oli niin paljon itse tekemää juttua, varsinkin kun tiedän että kaikki ommellukset on käin ommeltu.
  Kaulahuivi oli melkein tunnin kaulassa mutta sitten tuli liian kuuma. On se vaan niin kaunis !
  Laitan sen sitten aattona joulukirkkoon mennessä kaulaan.
  Meillä on täällä Sipoossa jouluaattona ns. haalarikirkko vanhassa kirkossa, sitä ei lämmitetä kun ei yleensä talvisin ole käytössä josten siellä on pidettävä takki päällä ja liina kaulassa !!

  VastaaPoista
 4. Mahtavan paketin oletkin saanut Kisumummalta! Aivan ihana ja varmasti lämmin huivi. Pupujussilla loppuu huomenna hiihdot, on jouluaatto, joten tulin toivottelee leppoisaa ja ihanaa Joulua sinulle! Meillä se täällä vasta alkaa, lunta tulee aika sakeestikin nyt ja kyllä jouluna tulee hiihtämään lähdettyä ja luistelemaan.

  VastaaPoista