perjantai 11. kesäkuuta 2010

Rempallaan osa 2

Etenemistä raksalla tapahtuu, lattioita peittävät jo levyt ja lattialämmityspiuhapuuhat edistyy, on vaan kovin hidasta hommaa. Noissa "koloissa" jotka on vaaleempia kulkee siis lämmityspiuhat.
"vanhan"puolen ( rakennettu 1999 ) lattia on ollut toivottoman kylmä talvisin, nyt onneksi tilanne helpottuu !


Purkuhommia tehdessä eteisen lattian alta paljastui epämieluisa yllätys, talon rakentanut mies oli unohtanut/jättänyt muuten vaan/jostain kumman syystä mitä en voi ymmärtää, yhdestä kohdasta seinänvierustaa, lattian altasuoja levyn kokonaan pois, ulkoilman ja lattianalaisen tilan erotti vain villa...sieltähän oli tullut sitten kivoja vieraita. kuvassa oleva on lattian alta löytynyt ruokavarasto, sieltä olivat sitten seinän välissä kiipeilleet ja rakentaneet sisäkaton päälle 2 ihanaa hiirenpesää. Mies sai niskaansa noin 3 litraa hiiren kakkaa ja auringonkukansiemeniä, sanomalehteä ja muita pesätarvikkeita. Nyt tila on kuivatettu pissan hajusta villat on uusittu ja seinä levytetty, enää ei hiiret meillä juhli !!!


4 kommenttia:

 1. Hyi sentäs. Aikamoinen löytö. Onneksi aloitte remppaamaan, ni saatte hiirulaiset pois ja lattian lämpöseksi. :) Jaksamisia remppapuuhiin!!

  VastaaPoista
 2. Oho,muutama jyvä jemmassa ;) meillä on katto purettu,ei ole löytynyt mitään ihmeempää vielä.

  VastaaPoista
 3. No jopas, sieltäpä löytyi ylläri! Kuinka noin joku onkaan ollut ajattelemato ja huolimaton rakennusvaiheessa. Mutta on tosi hyvä, että tuokin nyt löytyi.
  Tsemppiä ja voimia koko porukalle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tsempeistä, merja mä en tiennytkään että teilläkin puretaan, toivottavasti ei löydy mitään !

  VastaaPoista