keskiviikko 4. elokuuta 2010

Hupsuttelu ostos

Meidän perheessä on tapahtunut kesä-elokuun aikana vaikka sun mitä. Huonosti ole siis blogiani päivittänyt.

Koitan nyt hieman paremmalla ajalla ja vähemmällä murheen määrällä päivitellä tänne ompeluksiani.

Tänään törmäsin Anttilassa piipahtaessani ihaniin uusiin Muumi saksiin, pakkohan sitä oli yhdet saada.

Pikku Myy ja Haisuli siellä kurkistavat viidakon seasta !!!

Huomasin muuten vasta äsken että olen hömelö ostanut vasenkätisten sakset...eikun takaisin kauppaan !Olen muuten aloittanut nuppupeitto keräyksen Helsingin lastenklinikan keskososastolle. Käy kurkkaamassa blogissa www.nupullepeitto.blogspot.com siellä on tietoa keräyksestä, ohjeita yms.
 Sivulle kuvataan myös kaikki valmiit minulle päätyneet peitot, perinteisen postin lisäksi "palautuspisteitä" tulee ainakin Sipoon Nikkilään, koitan saada palautuspaikan myös Keravalle ja Pornaisiin.

Tuo saksien alla oleva linnunpönttö on aplikaatio yhdestä tekeillä olevasta peitosta ! Nyt koneet sauhuamaan hyvän asian puolesta ja mielikuvitusta peliin, olisi ihana saada mahdollisimman monta erilaista tekijänsä näköistä peittoa !!!!

Haleja

Annika

p.s koitan saada remontista kuvia tänne illalla, kunhan nuo ihanaiset apinani menevät unten maille !

p.p.s Panduro.se sivuille on ilmestynyt uusia kuvia syksyn uusista Tilda sarjoista !

2 kommenttia:

  1. Hieno ajatus tuo keräys! Olenkin välillä miettinyt, että onkohan jossain meneillään keräystä tai onko jopa joku keskola kokonaan ilman pikkuruisia peittoja.

    Haleja ja voimia!

    PS. Just niin meikäläisen tyylistä olis ostaa väärän käden sakset. :) Heh. Tai vielä enemmän olis se, että unohtaisin ne maksamisen jälkeen kassalle. ;)

    VastaaPoista
  2. Terhi: ne on ne raskaushormonit kun vaikuttaa sillä tavalla, mulla ne taitaa olla synnytys huurut ja hormonit jotka saa pöököilemään !!!!

    VastaaPoista