perjantai 18. syyskuuta 2009

Aika kortilla

Mistäköhän sitä saisi lisää tunteja tämän äidin päivään ? Harmittaa aivan vietävästi kun en ole mitään ehtinyt ompelemaan, uusin Tilda vihkonen Jul Ideer odottaa tekijää, joulu tulee ja Tildafoorumin joulukalenterivaihto on pahasti kesken. Puolet luukuista on valmiina mutta varsinaisen kalenterin toteutus on vieläkin todella hakusessa. Nuken vaatteita pitäisi ommella kuopuksen kummitädin tytölle synttärilahjaksi, yhdet verkkarit on haarasaumaa vaille valmiina mutta jotain muutakin pitäisi tehdä. Kransseja haluaisin tehdä mutta kranssit ovat vielä kaupassa.....voi voi tätä saamattomuuden tunnetta, tarve tehdä olisi kova mutta aika ei riitä. Onneksi pääsin eilen sentään Tildaystävälle kylään, sieltä tuliaisina puolukkahilloa ja mehua sekä paljon hyvää mieltä ! Yksi päivän kohokohdista oli nippu valokuvia pienimmästä joka nauroi vatsa kippurassa pallolla leikkivää koiraa. ( meillä on kotonakin koira mutta ei sitä tuollalailla käkätetä ) Kiitos Tellu !

4 kommenttia:

 1. Samaistun hyvin tuohon saamattomuuden tunteeseen. Minullakin olisi vaikka kuinka paljon kaikkea mitä haluaisin tehdä, ommella, askarrella, neuloa, virkata, jne.. :)

  Joko pitää lainata Harry Potter elokuvasta tuttu Hermionen kello, jolla vois olla kahdessa paikkaa samaan aikaan tai sitten vaan arkisesti todeta ettei yksinkertaisesti pysty kaikkeen kerralla ja yhtä aikaa. ;D

  Niin ja hei. Täytyy lohduttautua sillä, että on paljon hienompaa olla päätäynnä kivaa tekemistä (ja pikkasen myös niitä ei niin kivoja juttuja) kuin että olisi täysin tylsistynyt tyhjänpantti, joka ei keksi mitään iloisen tekemisen aihetta elämässään. :)

  Tsempein, Terhi

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi, Eme! Oli oikein mukava iltapäivä.
  Mistähän me sitä aikaa saatais lisää ...

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Iloisesta ilmeestä sen jo näkee, pikkuisella hauskaa on. Suloinen kuva nätistä tytöstä.
  Tulin toivottelee hyvää vkl tätäkin kautta ja lunttaamaan hiihtävästä pitkäkorvasta montako päivää enää on ;-)

  VastaaPoista
 4. Hyvälle tuulelle tulee,kun katsoo pikkuisesi kuvaa ; )),söpö tyttö!

  Lisätunteja vuorokauteen kaivattaisiin täälläkin.
  Suunnitelmia vaikka kuinka,mutta kun aika ei tahdo riittää...

  VastaaPoista