tiistai 8. syyskuuta 2009

Kurkistus lasten leikkihuoneeseen

Melkein on valmista vielä vähän hienosäätöä, hyllykkö kirjoille ja taso telkkarille sekä mankalle, lisää tyynyjä tyynynurkkaukseen.....siinäpä se, värit pirtsakat kuten leikkihuoneessa kuuluukin olla !
Ikkunassa Esikoisemme valitsema muumikangas, josta tein ihan perus kapan...tuota tilpehööriä kun on muutenkin joka nurkka täysi niin ajattelin pitää verhot ihan simppelinä.
Tein Ikeasta ostamilleni sammakoille reiät selkään ja pujotin ne verhotankoon, tarkoituksena olisi laittaa sinne jotkut Tildahahmot kunhan saan vain aikaiseksi.
verhotangon päällä on lasten saamia pehmoja joita en raaskinut laittaa kierrätykseen, siellälepäävät mm. molempien synnärillä saadut pehmot.
Seinässä oleva sisustustarra löytyi Bauhaussista ja oli helppo kiinnittää vaikka ohjeet olivat todella sekavat ! Pitäähän pikku prinsessoilla olla linna !!!
Yhteen seinään laitoin magneettimaalia huomiovärin alle, siihen on kiva ripustella sitten vaikka piirrustuksia joita meillä syntyy parinkymmenen kappaleen päivävauhtia.
Seinällä paljon mainostamani viirisiima joka on melkein 5 metriä pitkä !
Äiti tykkää ja ainakin esikoisemme ( kuvassa ) 2 vee 9 kk tykkäsi hirmuisesti ja se on tärkeintä !!!

3 kommenttia:

 1. Minäkin tulin uteliaisuuttani kurkkaamaan. Näyttää oikein kivalta ja viihtyisältä lasten huoneelta. Hyvä väriyhdistelmä viirissä.

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää ja tykkään minäkin.
  Tytöille terkkuja!

  VastaaPoista
 3. Oikein mukava sisustus. :) Mukavaa syksyn jatkoa.

  VastaaPoista