keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Hu-huu Halloween

tai Phöööööö kuten kuopuksemme on juuri oppinut sanomaan.
Tälläisen askartelimme esikoisen kanssa tänään, ihan eka kerta...olin yllättynyt siitä miten vähän sitä töhnää siellä sisällä oli, oletin sen olevan ihan täysi mutta enimmäkseen sieltä tuli siemeniä. toinen silmä on reunasta kokonaan "poikki" mutta emme anna sen häiritä. Ihan hyvä noin niinkun elämän ensimmäiseksi kurpitsan veistoksi.
Taidan hankkia vielä jostain toisen oikein ison !!!
Kysymys viherpeukaloille, voiko noita siemeniä säilöä ja jos voi niin miten se kannattaa tehdä, voinko kasvattaa niistä ens kesänä uusia kurpitsoja ???

5 kommenttia:

 1. Siemenistä en tiedä ko en ole koskaan kokeillut kurpitsan kasvatusta mutta Phöö lyhty näyttää hyvältä. Meneekö se näillä pakkaskeleillä huonoksi vai säilöökö just pakkanen sen kestämään paremmin :)

  VastaaPoista
 2. Mä ajattelin kanssa tänä vuonna uuteen kotiin koklata tuota kurpitsa lyhtyä.

  VastaaPoista
 3. Heli. en tiedä miten kurpitsalle käy, mä luulen että siitä tulee meillä lintujen ruokaa, infoan kun tiedän meneekö huonoksi.
  Vähän aikaisessahan mä tuon kanssa olen, mutta kun jostain innostun niin kaikki kulle heti tänne nyt...hömppä kun olen

  VastaaPoista
 4. Se o hyvä välistä olla hömppä ja myöntääkin se itselleen ;-) Ajatteles asiaa jos olis kiree ko viulunkieli millasta se olis. Ompahan lyhty valmiina sitten pyhäinmiestenpäivänä eikä siihen kauheen paljoo lopulta aikaa ole.

  VastaaPoista
 5. Toi nuutuu ja kurtistuu aikalailla toi lyhty joten suosittelen tekemään lyhdyn vasta juuri ennen "halloweenia"

  VastaaPoista