tiistai 6. lokakuuta 2009

Ihana lahja

Sain eilen postissa aivan ihanan rukousnauhan Tildaystävältäni Kisumummalta, koru oli niin kaunis että minulta tirahti kyyneleet poskille.
Kiitos suuri sinulle ystäväiseni teit minut hyvin onnelliseksi !!
Mukana tuli myös kaunis rasia jossa korua säilytän !!
Tänään olen päättänyt aloittaa ikuisuuden mielessäni hautuneen Tildatilkkupeiton jossa on aplikoituna taloja ja muita ihanuuksia, niitä täytyy vain tehdä kaksin kappalein molemmille tytöille, laitan sitten eriväriset taustakankaat molemmille jotta eroavat toisistaan.
Laittelen sitten päivityksiä missä mennään.....siinä voi mennä kylläkin pieni ikuisuus sillä asia on hautunut päässäni jo melkein vuoden, en vain ole uskaltanut aloittaa, nyt kun julkisesti lupaan asian tehdä niin luulen että se auttaa asiaan ja ryhdyn toimeen !!

7 kommenttia:

 1. Ihana on saamasi lahja, mutta ihana on myös ajatus tehdä molemmille tytöille tilkkupeitot.

  Jokos sulla on hankittuna "tildamaiset" toppatakit tytöille talveksi?

  VastaaPoista
 2. Eipä ole tildamaisia takkeja.....saas nähä kauanko noissa tilkkupeitoissakin kestää, tosin ekat aplikaatiot on jo leikattu kun joku vaan tekis mulle sapluunat niitä tilkkuja varten niin tulis varpilla suorat sellaiset ja kaikista samankokoiset....kukahan ne tekisi ??
  Ukkelipukkeli ei taida ihan heti keretä

  VastaaPoista
 3. hih sapluuna...koitetaan pehmeellä b:llä

  VastaaPoista
 4. Sabluunat? Eikös sulla ole tilkkutyöviivain, leikkuualusta ja pyöröleikkuri, vai oliko ne sittenkin hankintalistalla? Mulla nyt muisti pätkii. Niillä saat samankokoiset tilkut.

  VastaaPoista
 5. Hankinta listalla ovat vieläkin, ajattelin että sabluunat ois helpommat, mutta katsellaan mitä tapahtuu. Joku niitä sabluunoita mulle ehdotteli tuolla Tildafoorumilla.
  Tässä on vielä aikaa ajattelin ensin tehdä noi aplikaatiot valmiiksi niissäkin riittää puuhaa.
  Lisäksi tarttee hankkia vielä kankaitakin ainaskin pinkkiä ja beigeä josko sitä vaikka huomenissa lähtis varistoon eurokankaaseen jos Hyrylästä ei löydy.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana idea tehdä molemmille tytöille tildamaiset tilkkupeitteet ; )

  Jään innolla odottamaan työn etenemistä....

  VastaaPoista
 7. Jaanabella: niin minäkin....hih

  VastaaPoista